Alla kycklingfiléer fick inte plats i salladen. Fyra stycken träddes omedelbart upp på spett i sällskap med persiljenudlar. För enklare spetthantering är mitt tips att grilla först och spetsa sist.
Kycklingspett med persiljenudlar
4 kycklingfiléer
2 msk teriyakisås
äggnudlar
1 dl finhackad bladpersilja
1 finhackad vitlöksklyfta
2 msk olivolja
1 påse wokgrönsaker
Skär kycklingfiléerna i strimlor och blanda dem med såsen. Grilla dem i ugnen på 225 grader.
Blanda finhackad persilja, vitlök och olivolja. Koka nudlarna och när de runnit av ordentligt så rör du i persiljeoljan. Trä upp kycklingarna på spett och servera med nudlar och wokgrönsaker. En solklar barnfavorit.
02 december 2007
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar