05 december 2007

Oljebaren, ett Medelhav på Torsgatan


Judith bjöd på lunch på Oljebaren och nu måste jag få fler att gå dit. Ett Medelhav på Torsgatan, för dig som förutom god mat vill ha det varmt, ombonat och mysigt till lunch, middag eller brunch. Ena delen av bistron är butik med massor av olivoljor, pastasorter och godsaker till maten. Det finns en lockande kyldisk med egenproducerade soppor, tapenader eller pastasåser att ta med hem. Adressen är Torsgatan 48 B, alldeles vi T-banestationen S:t Eriksplan. Det bästa till sist, de bjuder på dessert till fredagens lunch.

1 kommentar:

Anonym sa...

Besökte dem på inrådan i slutet av oktober. På en (i skrift) spännande meny valde jag Marockansk getgryta på killing. Frågade innan jag beställde och fick bedyrat att den var smakrik och god.

Jösses, vilken besvikelse!!!! Smaklöst, så det förslog. Inga osmaker men så mycket man borde kunnat gjort med den. Lite smak av koriander, det var i princip allt. Den hetta som utlovades hade de glömts bort på vägen, russinen som skulle finnas i och som jag frågade efter hade ”bytts mot aprikoser” men det fanns inga sådana heller. Ett riktigt magplask! När de frågade hur det smakade och jag talade om det var svaret ”-Jaha” med en axelryckning. Nä, mina pengar får ni ingen mer gång.