30 december 2007

Nyårsmenyn är fixad


Vi är tillbaka i Köpenhamn för nyårsfirande och barnen får välja restaurang. Det blir Sticks'n'Sushi som ligger på promenadavstånd från hotellet. Här finns sushi, grillspett, makirullar och sashimi i en variation som är svår att överträffa. Och hur glad blir man inte när de enkelt med några gummisnoddar fixat så att barnen kan äta med pinnar. Jubel från juniorerna. Tillsammans med barnmenyn kommer en burk med färgpennor och papper att rita på. Nu jublar även seniorerna och skyndar sig att beställa in vin. Här stannar vi ett tag.

Menyn bjuder på både självplock av sushi, rullar och spett, plus färdigpaketerade menyer med väldigt roliga namn. Vad sägs om en Konkurs, när kassan är skral, Onassis för en mer välfylld plånbok eller Four meal drive med allt en sushiälskare kan önska sig.

Hur det smakade? Gudomligt, en av de bästa sushi och sticks jag har ätit. Chokladkakan till kaffet vill jag ha mycket mer av. En burk wasabi ceasardressing köptes med hem och på stående fot bestämde vi oss för att beställa nyårsmenyn för avhämtning.
I morgon fixar vi bubblorna.

Inga kommentarer: