17 mars 2008

Krukodlat


Det går alldeles utmärkt att odla rabarber i kruka, för den som inte visste. Både de och krukan klarar vintern ute och varje vår blir jag lika glad över de röda skotten. I början av maj förvandlas de till kompott som serveras varm med vaniljglass. Nej förresten jag ska nog göra rabarberchutney av första skörden. Supergott till grillat.

3 kommentarer:

Câmera Digital sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

MammaMat sa...

Vilket bra tips! Har inte vågat sätta raberber i rabatten på grund av invasionen áv "mördarsniglar" förra sommaren.
Nu kanske jag kan njuta raberber som är hemmaodlad iallafall...
Hälsningar MammaMat

Ninna sa...

Äter mördarsniglarna rabarber också?
Mina krukor står ute i trädgården och jag har inte hittat några sniglarangrepp på dem.