Det går alldeles utmärkt att odla rabarber i kruka, för den som inte visste. Både de och krukan klarar vintern ute och varje vår blir jag lika glad över de röda skotten. I början av maj förvandlas de till kompott som serveras varm med vaniljglass. Nej förresten jag ska nog göra rabarberchutney av första skörden. Supergott till grillat.
17 mars 2008
Krukodlat
Det går alldeles utmärkt att odla rabarber i kruka, för den som inte visste. Både de och krukan klarar vintern ute och varje vår blir jag lika glad över de röda skotten. I början av maj förvandlas de till kompott som serveras varm med vaniljglass. Nej förresten jag ska nog göra rabarberchutney av första skörden. Supergott till grillat.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.
Vilket bra tips! Har inte vågat sätta raberber i rabatten på grund av invasionen áv "mördarsniglar" förra sommaren.
Nu kanske jag kan njuta raberber som är hemmaodlad iallafall...
Hälsningar MammaMat
Äter mördarsniglarna rabarber också?
Mina krukor står ute i trädgården och jag har inte hittat några sniglarangrepp på dem.
Skicka en kommentar