03 november 2007

Långsam frukost


Det bästa med helgen är frukosten. Det spelar ingen roll om den äts ute på lokal, i sängen eller vid frukostbordet med extralyxig blåbär- och banan toast. Tillbehör; Alla tidningar som inte hunnit läsas under veckan. Tempo; Extremt långsamt.

Blåbär- och banan toast

blåbär
banan

råsocker eller honung

2 ägg

1 tsk råsocker

ljust bröd


Blanda blåbär och banan med lite råsocker eller honung. Vispa samman ägg och socker. Doppa en brödskiva i äggblandningen, lägg den i stekpannan och klicka på frukten. Lägg nästa äggdoppade brödskiva ovanpå och tryck till. Stek på medelvärme tills brödet är gyllenbrunt.
Blir det frukt över kan man lägga den på toppen och ringla över lite lönnsirap. Njuuut.

2 kommentarer:

Cattis sa...

mmmm. det där ska jag prova i morgonbitti...

Ninna sa...

Se upp, de är nästan beroendeframkallande.