16 november 2007

Vilda pepparkakor


Jag har pippi på pepparkaksformar. En hel kasse har jag lyckats fylla med formar av olika slag. Och det är långt ifrån alla jular som de används till bakning. Istället har de hamnat med ett rött sidenband som dekorationer i granen eller som en lång glänsande rad på julaftonsbordet. Ett år hängde allihop i köksfönstret, det blev så snyggt att de fick vara kvar alldeles för länge. Pepparkaksformar till påsk känns inte så bra. Nu har jag hittat de här vilda varianterna på Indiska. Vill du också go wild så gäller det att vara snabb, det var fler än jag som ville ha. Men vad föreställer egentligen figuren bakom giraffen?

7 kommentarer:

lina sa...

Festliga! Min 3- åring skulle gilla de där. Är det inte en känguru?

Fru B sa...

En björnunge?

torontoanna sa...

Jag vet precis vad det for djur, en tvattbjorn! Anledningen till att jag vet det ar att har i Toronto dar jag bor kryllar det av dem. De kommer ut under natten och gar igenom alla sopor o dyl. Man maste satta speiella las pa tunnorna for att "raccooon'erna inte ska oppna och stalla till med en ordentligt "mess". Min man har byggt ett litet soptunne hus just av den har anledningen. Kolla Youtube, "anna's garbage shed"
Jattebra blog forresten!

Ninna sa...

Det lutar väl åt att det är någon slags björn men helt övertygad är jag inte.
Anna, jag vill gärna komma i kontakt me dig. Maila till mig på ninna.ekbom@telia.com

Malin Sandström sa...

Jag tror det mystiska djuret är en apa. Kanske?

(Har du varit på Gamla Stans Hantverk? De hade en hel massa roliga pepparkaksformar när jag var där senast - inlockad av krokodilpepparkaksformen i fönstret)

Ninna sa...

Jag tippade också på en apa , men den känns ju aningen knackig. Man kanske ska slå Indiska en signal och fråga.
Formarna från Gamla Stans Hantverk är superfina.

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar