20 november 2007

Min favoritglögg


Jag hann. Två flaskor Blossa 07 och en vardera av Lucia choklad och Duvfvenkrooks vaniljglögg rullade med på kassabandet. Blossa 07, njaaä, okej men inte mer. Lucia choklad är en ny bekantskap, tycke uppstod direkt. En precis lagom aning av chokladsmak och nästan godast kall. Dufvenkrooks vanilj är inte så dum men choklad vinner. Till det sötsliskiga behövs något helt annat än russin och mandel, jag funderar och återkommer.

3 kommentarer:

Emma sa...

Lucia choklad låter intressant, vart köpte du den? Specialbutik?
Vad kan man äta till....biscotti kanske, lussekatter eller fruktkaka. Eller lite matigare muffins kanske?

Ninna sa...

Jag köpte den på en alldeles vanlig systembutik. Personligen gillar ju inte söta grejer till glögg. Jag föredrar något mer matigt t ex knäcke med en bit ost eller god leverpastej. Jag har druckit den kall på kvällen tillsammans med kaffe och då har en biscotti varit perfekt till

torontoanna sa...

Helt otroligt vilken grej det har blivit med glögg. Jag trodde tills för något år sedan att valet stod mellan starkvinsglögg och vanlig vin glögg. Hoppas SWEA i Toronto säljer lite roliga glöggar på sin julmarknad till helgen,nordamerikas största by the way. Antagligen inte förresten för det finns säkert antingen en kanadesisk lag eller svensk lag som förbjuder det.....Jag är avis på er som kan springa till systemet och välja mellan alla "nya"glöggar!