12 november 2007

Fina fisken



Massor med finriven parmesan på valfri vit fiskfilé ger guldkant åt vardagsmiddagen. Dessutom är det ett utmärkt sätt att bli av med ostbitar som samlats på hög. Lättstuvad spenat är snabbfixat tillbehör. Om man inte känner för att fräsa färsk så fungerar den frysta i påse alldeles utmärkt. Ge den bara lite extra kärlek med finriven muskot och och en skvätt grädde.

Parmesanfisk med lättstuvad spenat

600 g vit fiskfilé
mjöl, salt och peppar till panering
1 uppvispat ägg
150 g finriven parmesan

Vänd filéerna i mjölblandningen, därefter doppas de i uppvispat ägg och slutligen vänder man dem i parmesan. Ju mer parmesantäcke desto godare. Stek på medelvärme några minuter på var sida. Kokt potatis, lättstuvad spenat och lite hampafrön som dekoration. Klart för mat.

1 kommentar:

Anonym sa...

Mmm. Så gott, har gjort något liknande!