25 augusti 2007

En liten pudding


Det här är som en pudding eller enklare ostkaka, gjord på kesella och yoghurt. Minimalt med fix och lagom sött. Jag la i en klick av mammas goda hallonsylt. Det fungerar lika bra att lägga på den efteråt. Toppa med lättvispad grädde.

Vaniljpudding (4 st)

2 ägg
1/2 dl honung
1 burk kesella
2 msk vetemjöl
1 dl medelhavsyoghurt
1 tsk vaniljsocker

vispgrädde och sylt till servering


Blanda alla ingredienserna till en slät smet. Häll upp i portionsformar och in i 200 graders ugn. Gräddas i mitten i ca 20-25 minuter. Låt dem svalna. Välj sylt efter smak och glöm inte bort grädden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det här lät riktigt, riktigt gott....

Ninna sa...

Ja, alla runt bordet gjorde tummen upp. Sonen ville ha två!