25 augusti 2007
En liten pudding
Det här är som en pudding eller enklare ostkaka, gjord på kesella och yoghurt. Minimalt med fix och lagom sött. Jag la i en klick av mammas goda hallonsylt. Det fungerar lika bra att lägga på den efteråt. Toppa med lättvispad grädde.
Vaniljpudding (4 st)
2 ägg
1/2 dl honung
1 burk kesella
2 msk vetemjöl
1 dl medelhavsyoghurt
1 tsk vaniljsocker
vispgrädde och sylt till servering
Blanda alla ingredienserna till en slät smet. Häll upp i portionsformar och in i 200 graders ugn. Gräddas i mitten i ca 20-25 minuter. Låt dem svalna. Välj sylt efter smak och glöm inte bort grädden.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Det här lät riktigt, riktigt gott....
Ja, alla runt bordet gjorde tummen upp. Sonen ville ha två!
Skicka en kommentar