24 september 2007

Grillsås av den bästa

Vilken grillsås maken bjöd på i helgen, tillsammans med revbenspjäll. Supersupergod. Tyvärr glömde jag helt bort att fotografera. Men den är röd och kommer att hamna på vårt bord igen, både till kött och pasta. Dessutom fortsätter vi att grilla ett tag till.

Supergod grillsås

1 gul lök
1 stjälk av blekselleri
1 grön paprika
3 vitlöksklyftor
1 röd chili
2 1/2 dl tomatpuré
1 msk chilipulver
1 msk balsamvinäger
1 msk honung
1 dl färsk mejram


Finhacka alla ingredienserna. Blanda dem tillsammans med kryddorna i en kastrull och låt det koka upp. Klart.

2 kommentarer:

Martin sa...

Snygg blogg, snygga lösningar. Bara kul att se!

Ninna sa...

Det är alltid lika roligt att få respons. Jag tackar, bugar och kör vidare.