18 juli 2007

Nektariner, gott efter grillat


En av mina favoriter efter grillen. Skivade nektariner, som är perfekt söta just nu, medelhavsyoghurt, lite honung och hackade valnötter. Det enkla är ofta det geniala.

2 kommentarer:

Catt sa...

Tänkte bjuda mina goda grannar Ninna med familj på goda lammfärsspett på den nya stoora grillen ikväll. Så här gör jag färsen till spetten:

c:a 700g lammfärs
2 finhackade vitlöksklyftor
1 1/2 tsk salt
1 tsk sambal oelek
2 tsk rosmarin
1 1/2 dl matyoghurt

eftersom mina grillspett av trä alltid blir brända, hur länge de än har legat i vatten innan, så stoppar jag i dom efteråt.

Jag serverar nog mixad grönsallad, grillade färskpotatisar, grillad haloumi, min egen rabarberchutney och kanske en myntayoghurt till.

Åsså en god Bourgogne!
Vi satsar på kvällssol vid bryggan kl 18.
Välkomna!

Anonym sa...

Jaa, det enkla är godast=)