tag:blogger.com,1999:blog-6245171760317170.post7606501979912866706..comments2023-11-05T08:50:58.000+01:00Comments on Favoritmat: Nektariner, gott efter grillatNinnahttp://www.blogger.com/profile/11399017267860186520noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6245171760317170.post-84577159538568419082007-07-19T20:29:00.000+02:002007-07-19T20:29:00.000+02:00Jaa, det enkla är godast=)Jaa, det enkla är godast=)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6245171760317170.post-79908499602561586842007-07-19T12:54:00.000+02:002007-07-19T12:54:00.000+02:00Tänkte bjuda mina goda grannar Ninna med familj på...Tänkte bjuda mina goda grannar Ninna med familj på goda lammfärsspett på den nya stoora grillen ikväll. Så här gör jag färsen till spetten:<BR/><BR/>c:a 700g lammfärs<BR/>2 finhackade vitlöksklyftor<BR/>1 1/2 tsk salt<BR/>1 tsk sambal oelek<BR/>2 tsk rosmarin<BR/>1 1/2 dl matyoghurt<BR/><BR/>eftersom mina grillspett av trä alltid blir brända, hur länge de än har legat i vatten innan, så stoppar jag i dom efteråt.<BR/><BR/>Jag serverar nog mixad grönsallad, grillade färskpotatisar, grillad haloumi, min egen rabarberchutney och kanske en myntayoghurt till.<BR/><BR/>Åsså en god Bourgogne!<BR/>Vi satsar på kvällssol vid bryggan kl 18.<BR/>Välkomna!Catthttps://www.blogger.com/profile/04383059638744408547noreply@blogger.com