Det här är en variant på caesarsallad som brukar försvinna snabbt. Alla var extra hungriga så jag hann inte med att ta bilden förrän det bara var lite grann kvar i skålen. Men det räckte ändå till fyra.
Caesarsallad med äpple och palsternacka.
5 palsternackor
5 potatisar
1 dl riven parmesanost
1 dl lättcreme fraiche
1/2 dl mjölk
1 msk honungsdijonsenap eller annan söt senap
1 rödlök
1 äpple
1 ask körsbärstomater
1 kruka romansallad
Skala och skär potatis och palsternacka i klyftor. Rosta dem i ugnen i 225 grader.
Mixa ost, creme fraiche, mjölk, och senap. Smaka av med salt och peppar. Skär löken och äpplet i tunna skivor. Blanda med romansallad och tomater. Lägg i potatisen och palsternackan och ringla dressingen över. Grillade kycklingfiléer till, gör det hela ännu bättre .
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar