Min glambrist är över. Jag har blivit en mogen modebloggare. Och som om inte det räckte så finns jag med på Allt om Mats nya sida. Hjälp, här kommer det att bli ont om tid. Dröjer det mellan inläggen så håller jag förmodligen på att krångla mig i eller ur en klänning. Men jag försvinner inte, mat hör till livets måsten.
För att fira blir det en Jamie-snabbis: Kanel- och florsockerstekta smördegsflan. Supergott till vaniljglass med rårörda hallon eller stekta rabarber. Nej, jag ångrar mig, de här flanen passar till allt gott efter maten. Eller som sonen sa: Mamma de här ger fem stjärnor.
Smördegsflan
frysta smördegsplattor
kanel
florsocker
Tina smördegsplattorna och skär dem i strimlor. Kavla lätt på bägge sidor, i en blandning av florsocker och kanel. Stek i panna tills de blir gyllenbruna. Mmmmmmmums.
10 april 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar