07 maj 2008

Har någon sett curryn?Hur många av er har en kryddhylla där man enkelt ser alla etiketter? Min hylla är definitivt i lådform. Varje gång jag är i desperat jakt efter cayennepeppar, spiskummin eller curry, möts jag av ett myller av näst intill identiska lock.
Plock, lyft, vrid, var fan är curryn? Den enda som sticker ut är kanelen inköpt i Italien, som ensam ståtar med ett skimrande guldlock. En typisk italienare, men kan tyvärr inte ersätta curry.
Kryddetiketter.se löser problemet tills kryddtillverkarna har vaknat upp ur sin koma. På nätet beställer du färgglada etiketter och vips så är allt i ordning. Smart eller hur?

6 kommentarer:

Catty sa...

gud vad smart :) en bra tanke nu inför min flytt :)

lina sa...

Ja, verkligen smart!

Camilla sa...

Känner inte riktigt igen problemet. En gammal hederlig dammig och flottig kryddhylla över spisen löser kryddletarproblemet. Jag ser alla etiketter. Gäller bara att hitta rätt burk och att se till att inte ha fler burkar än vad som får plats på dom hyllorna.

Ninna sa...

Grattis till flottig krydhylla Camilla, jag trodde att de var utrotade. Etiketter är till för oss som hamnat i lådträsket.

Ninna sa...

Grattis till flottig krydhylla Camilla, jag trodde att de var utrotade. Etiketter är till för oss som hamnat i lådträsket.

Kjell & Cattis sa...

Vad roligt att ni gillar våra kryddetiketter! Vi planerar att ta fram dem i fler färger och undrar om ni har några önskemål?

Trevlig sommar!

Kjell & Cattis, kryddetikett.se