01 juni 2008

Jag har gjort slut med sladdrig sallad

Det finns vissa saker som jag helt missar. Salladslungan har varit en sådan. Vad ska jag med en sådan till? Det går så bra att skölja och torka med papper, ganska mycket papper och så namnet, en slunga, nej det är inget för mig. Men helt säker är jag inte och efter att ha cirklat runt på Åhléns köksavdelning ett antal gånger, står jag där till slut med en nyinköpta illgröna slunga.

Vilken produkt, vilken lycka och vilken sallad det blir. Jag har gjort slut med alla sladdriga, blöta salladsblad och hittat en ny kärlek. Ett nytt tidsperspektiv är infört; före och efter slungan.

9 kommentarer:

Mikaela sa...

Vilken Käck!!!

lina sa...

Om det är så stor skillnad måste jag nästan införskafa en!!!

Ninna sa...

Ja, det är stor skillnad. Enklare, snabbare och godare.

tina.t sa...

ajdå. då är det väl dags med ett besök till varuhuset ifråga :)

Marias Kakburk sa...

Känner igen det där med undantag för att jag inte har kommit för mig att köpa en, kanske att jag ska springa iväg någon dag och köpa en då :)

Fru B sa...

Åå, det kanske är dags för en. Har varit sugen sen jag såg Jamie Oliver slunga blad som såklart blev "super".

Ninna sa...

Kvinnor, jag säger bara en sak, Köp. Ni kommer inte att bli besvikna.

Mian sa...

Jag har köpt en nu. Precis likadan som den på bilden, läckert grön. Toppenpryl. Jag visste faktiskt inte att jag verkligen behövde en salladsslunga - men det gör jag!

Mian sa...

Och min bäste vän Jan har köpt salladsslunga på Liedl, för endast 39,99 kr. Lika bra är den! (den gröna kostade mig 145 kr.... men min är snyggare!)