12 juli 2008

Ett toppenbra och viktigt sommarprat


Bryr du dig det allra minsta om hur våra hav mår tycker jag att du ska lyssna på Isabella Lövins sommarprat. Vill du bli underhållen i 90 minuter tycker jag att du ska lyssna på samma sommarprat.

På kort tid, programmet handlar om så mycket mer, men på ett odramatiskt och övertygande sätt berättar Isabella Lövin om förhållandena för fisken och haven. Det som fattas för att komma tillrätta med problemen är varken pengar eller kunskap, utan något helt annat.

Lyssna, om inte för din egen skull, så för dina barn eller barnbarns. Det här är ett av sommarens bästa, mest underhållande och viktigaste sommarprat.

Med ett enkelt klick kan du ladda ner programmet igen.

6 kommentarer:

Kyra sa...

Hittade just din receptblogg :)! Här ska jag botanisera mera. Jag har också en receptblogg som du kan surfa in på om du vill:

www.gourmetsallskapet.blogspot.com

Ninna sa...

Roligt att du hittar hit. Just nu händer inte så mycket men jag återkmmer i augusti. Kollade på din sida och rosévin och loranga måste prövas.

Anonym sa...

aah, vilken fin blogg!! recepten verkar supergoda och relativt enkla och nyttiga med mycket variation! hit kommer man tillbaka :D

Låla sa...

Ninna - var är du? Nu lider augusti mot sitt slut och jag längtar efter nya tips inför hösten!!!

=)

Ninna sa...

Hej allihop,
Ledsen att jag inte startat med nya inlägg ännu. Jag har helt enkelt för mycket att göra och måste välja bort. Håll ut, jag lovar lämna besked snart och det lutar åt att det blir full fart här igen.

Låla sa...

Låter bra att du har att göra! Tänk om det var tvärt om... Hoppas bara du hinner få i dig lite mat mellan varven.

=)

Må så gott!