En försmak av jul fick vi i morse med risgrynsgröt på bordet. Dessutom hittade jag på ett nytt användningsområde för granatäpple, lägg kärnorna på gröten, supergott. Mer julkänsla blir det den 16 november då Blossa släpper årets glöggsmak. Kanel och havtorn i en flaska snyggare än på länge. Ho,ho, snart är det dags att plocka fram lusselinne, glitter, julkulor och bäst av allt att baka lussekatter.
vilken bra idé med granatäpplen på gröten! =)
SvaraRaderaÅh, nu får jag ju julkänslor. Vad snyggt det blev med granatäpple på!
SvaraRaderaDet blev faktiskt väldigt gott, till och med bättre än vad jag trodde.
SvaraRaderaÅh, risgrynsgröt. Jag har varit toksugen på det sen förra veckan när min klasskompis pratade oavbrutet om det hela dagen. Det här gjorde ju inte begäret mindre.
SvaraRaderaÄter ni risgrynsgröt året om? Jag skulle gärna göra det, kanske inte sommartid, men ändå så blir det just i november och december som vi kommer
SvaraRaderatar oss tid att koka risgrynsgröt.