tag:blogger.com,1999:blog-6245171760317170.post8248030409751469491..comments2023-11-05T08:50:58.000+01:00Comments on Favoritmat: Mätt och belåtenNinnahttp://www.blogger.com/profile/11399017267860186520noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6245171760317170.post-57154338179643052172008-02-11T20:30:00.000+01:002008-02-11T20:30:00.000+01:00Till vårt försvar är väl att det var minisemlor oc...Till vårt försvar är väl att det var minisemlor och det gick åtminstone en liten stund mellan kroppkaka och semla. Men man kan verkligen undra vad som flög i oss. Pajen var fantastisk och så enkel att göra. Stavmixern är en hjälte.Ninnahttps://www.blogger.com/profile/11399017267860186520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6245171760317170.post-68722421707771808452008-02-11T13:04:00.000+01:002008-02-11T13:04:00.000+01:00Håller med Zelca, chevrepajen såg väldigt god ut.Håller med Zelca, chevrepajen såg väldigt god ut.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6245171760317170.post-65164565221301795162008-02-11T12:54:00.000+01:002008-02-11T12:54:00.000+01:00Chèvrepajen såg fantastik ut (även det andra)! Men...Chèvrepajen såg fantastik ut (även det andra)! <BR/><BR/>Men semlor efter kroppkakorna? Jag förstår om magen står i nio hörn. När vi kokar kroppkakor så brukar det inte finns plats för den minsta lilla efterrätt. Men det är ju förstås en redig uppladdning inför fastan!zelcahttps://www.blogger.com/profile/17044337970858721747noreply@blogger.com