tag:blogger.com,1999:blog-6245171760317170.post5210234513782915591..comments2023-11-05T08:50:58.000+01:00Comments on Favoritmat: FredagsfuskNinnahttp://www.blogger.com/profile/11399017267860186520noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6245171760317170.post-41747239937543253942008-03-01T14:29:00.000+01:002008-03-01T14:29:00.000+01:00För att få den där helt släta strukturen krävs nog...För att få den där helt släta strukturen krävs nog perfekt mogna avokados. Jag hade inga problem med att få den jämn och fluffig. Kul att du gillade smaken, då är jag inte helt fel ute, även om blandningen fortfarande får mig att rysa.Ninnahttps://www.blogger.com/profile/11399017267860186520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6245171760317170.post-9510779128995510872008-03-01T10:40:00.000+01:002008-03-01T10:40:00.000+01:00Jag gjorde avocado-chokladmoussen igår. Tyvärr had...Jag gjorde avocado-chokladmoussen igår. Tyvärr hade jag två jättemogna avocadofrukter och en ganska hård, så det blev inte helt optimalt. Sen gick det inte att få den helt slät heller, men det kanske är min mixerstav som är slö! God smak var det, även om det kliade lite i munnen på mig (jag vet inte vad det är i avocado som gör att jag kan reagera så, men det gör jag ibland, i synnerhet om den är lite halvhård, avocadon alltså). Men vi åt och det var gott, jag följde inte receptet exakt eftersom jag inte hade datorn just då, så jag höftade nog lite...<BR/><BR/>Onekligen ett spännande recept, skulle jag säga!Bondhustrunhttps://www.blogger.com/profile/02445115759893554475noreply@blogger.com