07 oktober 2009

Mjukt inombords


Efterrätt mitt i veckan är som bomull för själen. Kavla ut en nästan tinad smördegplatta i lite florsocker. Skär i remsor och stek i torr panna till de får fin färg. Vaniljyoghurt, fruktkompott eller just nu, kanelstekta äpplen. Stick ner flanen och onsdagsnjut.

6 kommentarer:

  1. Vad härligt att du är tillbaka! Jag njuter av dina härliga recept och vackra bilder :) // Carin

    SvaraRadera
  2. Tackar, jag dyker upp lite då och då, trots allt. Ha en bra helg! :)ninna

    SvaraRadera
  3. Det där ser ju bara för gott ut =)

    SvaraRadera
  4. Plommonkompott, köpte gula goda plommon på ICA med kardemumma är min senaste variant på temat.

    SvaraRadera
  5. Plommonkompott, köpte gula goda plommon på ICA med kardemumma är min senaste variant på temat.

    SvaraRadera